e-obvestila

 

Splošni podatki

e-obvestila je poštni seznam Slovenskega orgelskega društva, namenjen ljubiteljem orgel, orgelske glasbe in ostalih sorodnih področij.

Če vas zanimajo prejšnja sporočila na poštnem seznamu, si oglejte e-obvestila Arhive. (Trenutni arhiv je na voljo le članom seznama.)

Če želite poslati sporočilo vsem članom seznama, ga pošljite na naslov e-obvestila@orgelsko-drustvo.si.
Prijava na poštni seznam

Na seznam e-obvestila se prijavite tako, da izpolnite obrazec. Prejeli boste e-poštno sporočilo, ki ga morate potrditi, da bi preprečili, da vas prijavi kdo drug brez vašega privoljenja. To je skriti poštni seznam, kar pomeni, da je seznam članov dostopen le skrbnikom seznama.

    Vaš e-poštni naslov:  
    Spodaj lahko vnesete geslo. To je majhna zaščita, lahko pa prepreči drugim zlorabo vaše naročnine. Ne uporabljajte pomembnega gesla, saj ga boste morda kdaj (to lahko vedno zahtevate med urejanjem osebnih nastavitev) dobili po e-pošti v obliki besedila. Če gesla ne vnesete, bo ustvarjeno samodejno in poslano na vaš naslov, ko potrdite prijavo.
    Vnesite geslo:  
    Ponovite geslo:  

Za člane seznama
Če se želite odjaviti s seznama e-obvestila, prejeti opomnik z geslom ali spremeniti članske možnosti vnesete e-poštni naslov, s katerim ste prijavljeni:

Če pustite polje prazno, vas bo program vprašal za e-poštni naslov